cum scapi de coșuri

Te  intrebi și tu cum poți scapa de cosuri si puncte negre fără să iți apară altele?

Pentru că știu cât de greu este să scapi de coșurile oribile de pe fată, situație întâmpinată și de mine, si de aceea trebuie să spun tuturor că exista soluție pentru asemenea problemă, și fără costuri exagerate.

Bineînțeles că am folosit diferite creme de la cele mai cunoscute brand-uri, însă fără rezultate, până într-o zi când eram hotărâtă să cheltui ceva bănuți mai mulți, tocmai în speranța că voi reuși să scap de oribilele și dureroasele coșuri de pe față.

Dar nu am cheltuit mai mult de 20 ron, pentru că am primit o recomandare chiar de la farmacistă, si anume Crema antiacneică și BitterGel de la Vivanatura, plus câteva sfaturi printre care să nu mai consum carne de pui și ciocolată.6 (2)

Imediat ajunsă acasă am început să folosesc crema și gelul, recunosc am făcut abuz, dar și rezultatele  au apărut imediat, efectiv îmi usca coșurile și nu mai apăreau altele.

Acasa

Pe parcus am descoperit ca BitterGel este foarte util și la răni deschise sau la întepăturile albinelor, chiar face minuni!

La cât este de ieftin, nu ar crede nimeni cât de eficient este acest produs.

Îsi merita din plin toată lauda și merita recomandat cu încredere persoanelor care au probleme cu tenul și poate în sinea lor sunt disperate sa scape de acest chin.

Eu încă le mai folosesc cu încredere atunci când un cos își face apariția, dar și pe zonele unde îmi apar puncte negre pentru ca chiar mă scapă si de ele fără prea mari eforturi.

7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *